Košarkaši Paraćina o dosadašnjem toku sezone

Košarkaši Paraćina o dosadašnjem toku sezone

Košarkaši Paraćina ove sezone nisu nastavili u ritmu prošlogodišnje kada su doživeli svega jedan poraz. Istina, poslednjih nedelja takmiče se u višem rangu Prvoj reg. ligi Zapad u kojoj su u prva četiri kola ostvarili jednu pobedu nad Jagodinom u gostima kao i tri poraza od Zekasa, Požarevca i Plane.

Igrači navode da su česte povrede najveći krivac nešto lošijih igara na startu sezone, kao i to što su se svi ponadali da će na krilima odlične partije protiv Jagodine pobediti Požarevac. To im se kasnije obilo o glavu jer su poraženi na domaćem parketu u veoma neizvesnoj završnici.

Ovi momci kao i uprava KK Paraćin su postavili cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u ligi. U njoj ove sezone igra osam klubova i na kraju regularnog dela biće podeljeni u plej of i plej aut.

Da li će KK Paraćin uspeti u nameri da ostvari drugu pobedu u sezoni, saznaćemo u subotu. Paraćincima u goste dolazi Sloga Elite iz Kraljeva koja je u dosadašnjem toku sezone ostvarila po dve pobede i poraza i nalazi se tik iznad KK Paraćin na tabeli sa osvojenih 6 bodova.