Košarkaši gostuju Napredak Junioru u Kruševcu, košarkašice putuju u Kragujevac

Košarkaši gostuju Napredak Junioru u Kruševcu, košarkašice putuju u Kragujevac

Ženski i muški košarkaški klubovi ovog vikenda gostuju. Košarkaši Paraćina će sutra u subotu putovati u Kruševac gde će u Sportkom centru igrati sa Napredak Juniorom od 18 časova meč 10. kola Druge regionalne lige Zapad. Paraćinci u Kruševac odlaze nakon dva vezana poraza u ligi od Plane u gostima sa dva koša kao i od Zekasa na domaćem terenu sa istom razlikom.

Oni su doživeli mali pad na tabeli pa su sada sa skorom 4 pobede i 5 poraza na 6. Mestu sa ukupno 13 bodova. U preostalim mečevima ovog kola sastaju se Ivanjica – Mileševac, Mladost – Jagodina i Zekas 75 – Plana. Na tabeli prvo mesto dele Plana iIvanjica sa skorom 7/2.

Sa druge strane košarkašice takođe gostuju ali u Kragujevcu. One će u nedelju od 14.30 u Hali Jezero igrati meč 9. Kola Druge lige Srbije sa SPD Radničkim.

U ostalim mečevima ovog kola igraju još i Srbobran – Radnički Bg, Rudar 1903 – ČA Basket, Vršac – Karaburma, Proleter 023 – Ljuboovija i RAS  – Proleter. Na tabeli vodi RAS sa skorom 7/0 uz meč manje, a druga je Karaburma. Paraćin je 10. na tabeli sa 6 poraza i jednom pobedom.