Kako Paraćinci komentarišu dan bez vode

Kako Paraćinci komentarišu dan bez vode

Radovi na zameni i izmeštanju vodovodne instalacije na mostu u ulici Kralja Petra I uveliko traju, a od srede uveče domaćinstva u nekoliko paraćinskih naselja i centru grada su bez dotoka vode ili im je pritisak u sistemu na minimumu. Zato smo i pitali sugrađane da li u svojim domovima imaju vodu, a one koji nemaju kako izlaze na kraj sa ovim problemom.

Prema njihovom saopštenju u četvrtak ujutru bidoni se nalaze u Industrijskoj zoni Zmič kod Rimastera, u blizini vrtića kod EPS-a, u Majora Gavrilovića i Vidovdanskoj ulici kod Bahusa kao i u ulici Franše De Perea kod Železničke stanice. Cisterne sa pijaćom vodom su postavljene na u centru kod spomenika, kod Hale sportova i u blizini srednjoškolskog centra.

Angažovanjem službi JKP Crnica u toku noći, obezbeđeno je vodosnabdevanje za oko 70% teritorije grada vodovodnom mrežom, deo je saopštenja opštine Paraćin u kom se još dodaje da vodu nemaju domaćinstva u naselju Vrapčane kao i u centru grada, deo Vidovdanske i ulice Majora Gavrilovića. Opština je saopštenje zavšila rečima u kojima moli sugrađane za razumevanje dok se ne završe radovi na zameni instalacije u zoni mosta i raskrsnice u centru grada.