Kako napisati CV i kako se pripremiti za razgovor za posao

Kako napisati CV i kako se pripremiti za razgovor za posao

O pisanju efektivnog CV-a, motivacionog pisma i o tome kako se pripremiti za razgovor za posao, u paraćinskom Regtionalnom inovacionom startap centru govorio je Miljan Ćupurdija, diplomirani pravnik. On je u svom izlaganju publici prezentovao osnove koje će ljudima koji traže zasposlenje olakšati dolaženje do poslodavca.

Gostujući predavač, Miljan Ćupurdija se već više od 10 godina bavi opštim i pravnim poslovima i ljudskim resusursima a svoje iskustvo sticao je kroz godine u domaćim i međunarodnim kompanijama. On je ovom prilikom posavetovao prisutne kako da iskoriste svoje veštine i na šta da obrate pažnju tokom konkurisanja za želenu poziciju.

Prvi korak pri pronalaženju posla je slanje radne biografije uz propratno motivaciono pismo, a kao što je pravnik Miljan već spomenuo, to će biti samo početna stvar koja će prethoditi razgovoru za posao. Publika u Regionalnom inovacionom start

ap centru imala je prilike da dobije mnogo korisnih saveta na ovom predavanju koje će im povećati šanse na tržištu rada i olakšati put ka uspešnoj karijeri.