Kako je protekla Energija 2023

Kako je protekla Energija 2023

Paraćinom su još jednom odzvanjali zvuci elektronske muzike koji su se i ovog leta širili iz pravca stare kasarne na 7. julu. Energija fest je još jednom ispunio očekivanja posetilaca s tim da su organizatori potrudili da ovaj festival bude malo drugačiji u odnosu na prethodne.

Prvog dana festivala na main stage-u nastupili su Ilija Đoković i Metodi Hristov koji su vrteli elektro setove, MORC Ministry of rave culture na Forest bini i na LIVE stage-u Mimi Mercedes i Smoke Mardeljano. Mimi Mercedes je pohvalila festival, oduševljeno napustivši binu, a posebno je pozdravila publiku.

Drugo festivalsko veče počelo je nastupom Vladimira Aćića, a potom i mlade Fernande Martins. Oboje su sa nama podelili utiske o ovogodišnjoj Energiji.

Te iste druge večeri LIVE bina ponudila je raznovrsne zvukove. Nastupili su otkačeni poznati niški dvojac Stereo banana, a potom i Mile Kekin ex Hladno pivo.

Do pojedinih izvođača je bilo vrlo teško doći, neki nastupi su završeni oko 3 izjutra, a obe festivalske večeri makar na main stage-u trajale su do 5 kada se dan polako budi. Organizatori ovogodišnje energije mogu biti zadovoljni, kao i posetioci koji retko kada imaju priliku da se zabave uz tehno zvuke.