ISKORISTI POSLEDNJI TRENUTAK: OSVOJI LET HELIKOPTEROM ILI SKOK IZ AVIONA!

ISKORISTI POSLEDNJI TRENUTAK: OSVOJI LET HELIKOPTEROM ILI SKOK IZ AVIONA!

Na rubu neba! Poseti Meridian, zaigraj Super Heli i osvoji vanserijske nagrade koje donose dodatnu dozu adrenalina u tvoj život.

 

Za veoma kratko vreme sada već izuzetno popularna igra Super Heli stekla je veliki broj fanova. A, ukoliko je i vi zaigrate u Meridianu možete postati deo promocije PRELETI BEOGRAD koja ulazi u završnu fazu.

 

Iskoristite poslednju priliku i zgrabite jedinstvene nagrade koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko se nakon isteka promocije nađete na jednoj od prve tri pozicije osvajate LET HELIKOPTEROM IZNAD BEOGRADA.

 

Prvoplasirani i drugoplasirani sa sobom mogu povesti i društvo.

 

Igrače koji se nađu od 4. do 10. mesta na rang-listi ne očekuju ništa manje vredne nagrade. Oni će se oprobati u TANDEM SKOKU IZ AVIONA!

 

Međutim, čak i oni koji ne budu među prvih 10 na listi svakodnevno mogu osvajati FREEBETOVE. 300 FREEBETOVA na igri Super Heli biće dodeljivano svakog dana najbržim igračima.

 

Dobro došli u SUPER HELIKOPTER, preuzmite svoju nagradu.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.