Isključenja struje na teritoriji opštine Paraćin narednih dana

Isključenja struje na teritoriji opštine Paraćin narednih dana

Paraćinski EPS obaveštava Paraćince da će narednih dana zbog radova bez električne energije biti domaćinstva u pojedinim delovima naše opštine.
Već sutra u četvrtak zbog redovnog održavanja bez struje biti potrošači na Grzi ali od 9 do 17 časova, a u Potočcu domaćinstva u ulici levo iznad Doma od 10 do 12 sati.
U petak 12. aprila bez el. energije od 8 do 16 časova zbog rekonstrukcije elektromreže domaćinstva u Šaludovcu. Bez struje od 10 do 12 časova biće potrošači u Buljanu, Šaludovcu, Gornjoj Mutnici, Izvoru, naselju Grza, Klačevica, Donja Mutnica, deo sela Lešje prema D. Mutnici, Popovac, Zabrega, Bošnjane, Energogas u Bošnjanu, Davidovac, Mirilovac i Lebina.

Takođe u petak 12. aprila bez el. energije domaćinstva u Šaludovcu od 8 do 16 časova zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže. EPS je najavio da će i domaćinstva na Grzi opet biti bez struje i u petak od 9 do 17 časova.
Potrošači u Raševici u ulicama oko veterinarske stanice biće bez struje u petak 11 do 12 časova, struje neće biti na kratko i u ulicama oko crkve u Donjem Vidovu od 11 do 12 časova.
U ponedeljak 15. aprila na čak pet sati bez električne energije potrošači u Drenovcu odnosno od 9 do 14 časova.