Fudbaleri SFS Borca remizirali sa Pčinjom (video)

Fudbaleri SFS Borca remizirali sa Pčinjom (video)

Nakon odlične parije i pobede u 1. kolu u Nišu, fudbaleri SFS Borca nisu uspeli da osvoje tri boda na premijeri pred domaćim navijačima u Srpskoj ligi Istok. Oni su u 2. kolu sa Pčinjom odigrali samo 1:1 na stadionu kraj staklare i ako ništa drugo ipak su ostali neporaženi u prve dva kola pervenstva.

Strelac jedinog gola za domaćina bio je Nenad Simić jedan od najiskusnijih fudbalera SFS Borca. Neposredno nakon vođstva Simić je zaradio isključenje nakon drugog žutog kartona što je dosta uticalo na igru Paraćinaca. Neposredno nakon toga gosti su izjednačili.

Možda je i najvažnije da SFS Borac nema poraz u prva dva kola i deli treće mesto na tabeli sa Duboćicom i fudbalerima Budućnosti. Već u narednom kolu im sledi nezgodno gostovanje lideru na tabeli Timočaninu u Knjaževcu koji je pobedio Brzi Brod sa 3:1 u gostima.

Drugi naš predstavnik u Srpskoj ligi Istok Jedinstvo je poraženo od Budućnosti u Popovcu sa minimalnih 1:0. Dodajmo i to da će u sredu SFS Borac i Jedinstvo odigrati prijateljski humanitarni meč na Gradskom stadionu i na taj način se priključiti akciji prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u lečenju trinaestogodišnjeg Vuka Vasića.