FK Trio iz Paraćina prvak Druge lige pionira Sever

FK Trio iz Paraćina prvak Druge lige pionira Sever

Fudbaleri Tria iz Paraćina šampioni su Druge pionirske lige Sever regiona istočne Srbije. Jedina su ekipa u ligi koja posle 25 kola nema nijedan poraz, a ovi fudbaleri nisu podelili bodove ni sa jednim rivalom. Ubedljivo su prvi na tabeli sa 16 bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu i sa najboljom gol razlikom u prvenstvu.

Nastupajući u tradicionalno žutim dresovima, Trio je dominirao na terenu protiv Morave savladavši ih sa ubedljivih 4:0. Od početka prvenstva se nisu nadali da će ostati neporaženi, ali su se do kraja trudili da tako ostane. Statistika na portalu FS RIS pokazuje da su Paraćinci bili ubedljivo najefikasiji u prvenstvu, a postigli su čak 142 gola i primili svega 23, najmanje u odnosu na sve protivnike.

„FK Trio“ će se naredne sezone takmičiti u višem rangu, odnosno u Prvoj pionirskoj ligi regiona istočne Srbije. Trener Dušan Antonijević kaže da im je cilj da i sledeće sezone budu u vrhu tabele.

Antonijević dodaje da je ponosan na svoje igrače kao i na činjenicu da je svako od njih svoje prve fudbalske korake načinio u „FK Trio“, što je ključ uspeha ovog kluba.

Igrače posle naporne sezone najpre čeka pauza i odmor koji su zaslužili, a onda i pripreme za narednu sezonu za koju se nadaju da će biti podjenako uspešna.