FK Jedinstvo naredni meč čeka bez predsednika kluba i trenera

FK Jedinstvo naredni meč čeka bez predsednika kluba i trenera

Predsednik FK Jedinstvo Milivoje Milošaković podneo je usmenu ostavku, trener Vladimir Pantelić je napustio klub, a fudbaleri su četiri meseca bez plate, potvrđeno je RTV Kanal M u klubu sa Gradskog stadiona u Paraćinu.

Stanje u fudbalskom klubu Jedinstvo je veoma loše, igrači su mesecima bez primanja pa je dosadašnji predsednik Milivoje Milošaković podneo usmenu ostavku na sastanku sa igračima.

Zbog novonastale situacije klub je u međuvremenu napustio i trener Vladimir Pantelić ne želeći da radi u ovakvoj atmosferi.

Sportski direktor kluba Duško Dukić je potvrdio za RTV Kanal M da igrači već četiri meseca nisu primili platu, a prethodno su u prvom kolu Srpske lige Istok zbog krize u kojoj se klub nalazi seli na travu neposredno pred početak utakmice u Knjaževcu.

Zbog novonastale situacije igrači već danima (za sada neuspešno) pokušavaju da dođu do predsednika opštine Paraćin Vladimira Milićevića za kojeg veruju da može da reši ovaj problem.

I pored svega, fudbaleri Jedinstva su u prva dva kola ostvarili pobede,na startu prvenstva u Knjaževcu nad Timočaninom 3:2, a slavili su i na narednom gostovanju u Meševu 1:0.

Zeleni će u subotu na Gradskom stadionu u utakmici 3. kola Srpske lige Istok od 16.30 dočekati OFK Brzi Brod i pokušati da u gotovo nemogućim uslovima ostvare treću uzastopnu pobedu.