FEBRUARSKA ČAROLIJA U MERIDIANU I DALJE TRAJE: LISTA MILIONERA JE SVE DUŽA!

FEBRUARSKA ČAROLIJA U MERIDIANU I DALJE TRAJE: LISTA MILIONERA JE SVE DUŽA!

Februar je rezervisan za veličanstvene slot dobitke u Meridianu! Samo tri igrača osvojila preko DEVET MILIONA DINARA!

 

Dobro je poznato da je Meridian, KUĆA MILIONERA, ali ono što je ljubiteljima slotova doneo februar, ne može se meriti ni sa čim pre toga! Tokom protekle dve nedelje samo tri igrača osvojila su preko 9.000.000 DINARA!

 

Još uvek nije kraj magičnog meseca! Pravi je trentuak da i vi postanete deo naše LISTE MILIONERA.

 

Najupečatljiviji dobitak je ostvario zadovoljni igrač iz Raške. Igrajući slot Sugar Rush provajdera Pragmatic Play išao je do cifre 5.204.990 DINARA!

 

Najbolja stvar od svega jeste da je sjajni igrač do MULTIMILIONSKOG DOBITKA došao kupovinom besplatnih spinova. Tada se desila “najslađa februarska bajka” i uručila mu dobitak iz mašte.

 

Pre samo nekoliko dana, A. Č. iz Smedereva je ostvario dobitak vredan tačno DVA MILIONA DINARA! Najluđe od svega je to da je ovaj dobitak ostvaren igrajući slatke voćkice.

 

Srećne sedmice su bile ključan faktor! Ako do sada nije, od sada je sedam sigurno njegov omiljeni broj.

 

Kakva bi to lista dobitaka bila kada na njoj ne bi imali i dobitak ostvaren džekpotom? Beograđanin inicijala F. F. je osvojio EGT JACKPOT igrajući slot More Dice & Roll.

 

Kada se najmanje nadao pokrenuta je džekpot igra! Pronašao je tri karte sa znakom pika i osvojio džekpot vredan 1.974.724 DINARA!

 

Za vas smo izdvojili samo nekoliko dobitaka, a verujte samo tokom februara ih je bilo još!

 

Vreme je da se i vi REGISTRUJETE u MERIDIANU i ostvarite svoje snove! Odmah nakon REGISTRACIJE osvajate 4.000 DINARA koje možete iskoristiti na slot igre i sportsko klađenje!

 

Srećno!