Darko Miladinović na klupi paraćinskog Jedinstva
FOTO: FK Jedinstvo/Instagram

Darko Miladinović na klupi paraćinskog Jedinstva

Novi trener paraćinskog Jedinstva je Darko Miladinović, objavio je ovaj klub na društvenim mrežama što je i sam trener potvrdio za Kanal M.

Ova vest može da bude iznenađenje jer je Miladinović nedavno napustio SFS Borac rekavši da želi odmor nakon nekoliko napornih i veoma uspešnih sezona u redovima staklaraca.

Ipak za poznavaoce fudbala u Paraćinu i okolini ovakav optez je i očekivan jer se talentovani trener vraća u redove zelenih gde je i počeo svoju fudbalsku karijeru. Podsećamo, Miladinović je u mlađim kategorijama igrao prvo za Jedinstvo i seniorski sastav kao i između ostalog za SFS Borac.

FOTO: FK Jedinstvo/Instagram

U ponedeljak sam odradio prvi trening sa ekipom. Većinu ovih fudbalera znam lično. Ciljevi su jasni, da Jedinstvo oporavimo nakon lošeg starta i vratimo ga u vrh tabele Srpske lige Istok, kratko je poručio Darko Miladinović za Kanal M.

Premijeru pred domaćim navijačima će zeleni sa novim trenerom imati već ovog vikenda kada Jedinstvu u subotu u goste dolazi Meševo. Utakmica na Gradskom stadionu počinje od 15.30.

Da li će ova vest i dolazak Miladinovića uticati da se publika vrati na stadion zelenih, videćemo već u subotu popodne.