Darija Kisić obišla novoizgrađena igrališta u Dragovu i Županjevcu kod Rekovca

Darija Kisić obišla novoizgrađena igrališta u Dragovu i Županjevcu kod Rekovca

Povodom završetka radova na izgradnji dva dečija igrališta u selima Dragovo i Županjevac,Ministarkaza brigu o porodici i demografiju u Vladi republike Srbije Darija Kisić posetila je rekovačku opštinu i obišla nedavno završena igrališta koja se nalaze u dvorištima seoskih škola. Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji je u saradnji sa opštinom Rekovac opredelilo sredstva za izgradnju, a Ministarka Darija Kisić je u društvu predsednika opštine Rekovac Aleksandra Đorđevića obišla nedavno završene radove.

Ministarka Darija Kisić ističe veliku zahvalnost opštini Rekovac na gostoprimstvu i kaže da joj je veoma drago što je imala priliku da upozna svoje kolege iz opštinkog rukovodstva, učenike i nastavnike škola koje su obišli.

Predsednik opštine Rekovac Aleksandar Đorđević kaže da mu je veoma drago što su njihove želje ispoštovane i dodaje da mu veoma znači to što deca u Dragovu i Županjevcu sada mogu da uživaju u kompletno novim igralištima.

Ministarka Kisić kaže da će Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji i u narednom periodu realizovati slične projekte sa ciljem obezbeđivanja svih potreba mališana u ovoj, ali i drugim opštinama.