Paraćinski SNS proslavio slavu Svetu Petku (FOTO)

Paraćinski SNS proslavio slavu Svetu Petku (FOTO)

Članovi paraćinakog Opštinakog odbora Srpske napredne stranke, najuže rukovodstvo i njihovi simpatizeri obeležili su u nedelju slavu Sveta Petku. Opštinski odbor ove stranke uvu tradiciju neguje godinama, a i ovoga puta slava je obeležena u stranačkim prostorijama.

Veliki broj simpatizera ove stranke našao se u prostorijama SNS-a, a među njima i predsednik opštinskog odbora ove stranke u Paraćinu Vladimir Milićević. Ovogodišnji kolačar bio je Dejan Miladinović, a ovu čast do naredne godine preuzela je Anita Nešić, narodna poslanica u Republičkoj Skupštini.

Svetu Petku je danas slavio veliki broj opštinskih i gradskih odbora SNS-a u Srbiji. Ova stranka je osnovana 2008. godine. Vlast u Srbiji je preuzela sa većinom mandata u rep. Skuptini 2012. a u Paraćinu na loklanim izborima 2020. godine.

Opširniju priču sa proslave stranačke slave kao i izjave kolačara, gledajte na televiziji Kanal M u ponedeljak u našoj centralno informativnoj emisiji Priče dana u 16.30 kao i na našim profilima na društvenim mrežama.