Za vikend 7. kolo Srpske lige Istok

Za vikend 7. kolo Srpske lige Istok

Paraćinski srpskoligaši ovog vikenda igraće utakmice 7. Kola ovo fudbalskog takmičenja. SFS Borac i Jedinstvo svoje protivnike dočekaće na stadionu kraj staklare odnosno na Gradskom stadionu.

Jedinstvo će u subotu na domaćem terenu u derbiju ovog kola igrati sa GFK Jagodinom, tradicionalno neugodnim protivnikom za Paraćince. Zeleni se nalaze na 6. mestu tabele, a u prošlom kolu ostvarili su veoma važnu pobedu u Brzom Brodu 1:0. Ova utakmica počeće u 15.30.

Sa druge strane SFS Borac još uvek ne uspeva da izađe iz krize jer je od početka prvenstva u šest utakmica zabeležio samo jednu pobedu. U nedelju od 15.30 staklarci koji su tek 12. dočekuju Dunav iz Prahova koji je drugoplasirani tim na tabeli.

Morava iz Ćuprije je uz Dinamo jedini neporaženi tim u ligi, a za vikend odnosno u subotu domaćin je ekipi Budućnost iz Popovca koja ima samo jedan trijumf od starta takmičenja.

U ostalim mečevima 7. Kola Srpske lige Istok sastaju se: Vlasina – OFK Sinđelić, Radnički (P) – Radnički (S), Đerdap – Dinamo Jug, Trstenik – Timok i Jedinstvo 1936 – OFK Brzi Brod. Na tabeli vode Dinamo Jug sa 13 bodova koliko ima i Dunav, a treća je Morava iz Ćuprije sa bodom manje.