Novi izazovi pred Jedinstvo i SFS Borac ovog vikenda

Novi izazovi pred Jedinstvo i SFS Borac ovog vikenda

Paraćinski srpskoligaši ovog vikenda nastavljaju takmičenje u trećem rangu takmičenja u srpskom fudbalu. Jedinstvo ima dva vezana poraza u ligi, a SFS Borac je prethodne nedelje ostvario prvu pobedu i to kakvu – 5:0 nad OFK Sinđelićem.

Paraćinsko Jedinstvo koje je sjajno počelo sezonu u prva tri kola pa onda vezalo dva poraza, u narednom 6. kolu Srpske lige Istok u nedelju gostuje OFK Brzom Brodu, ekipi koja se kao i zeleni nalazi u sredini tabele.

Sa druge strane SFS Borac je muku mučio na startu šampionata, u prva četiri koja nije ostavrio pobedu ali zato jeste u petom. Staklarci osokoljeni goleadom nad Nišlijama, takođe u nedelju putuju na gostovanje popovačkoj Budućnosti poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli sa svega 1 bodom pa možemo očekivati novi trijumf Paraćinaca.

Ćuprijska Morava 1918 uz Jedinstvo 1936 iz Kruševca nema poraz u ligi, a naše komšije sa Paraćincem Dejanom Popovićem na klupi gostuju poljuljanom OFK Sinđeliću u Nišu. U ostalim mečevima ovog kola sastaju se: Dunav- Jedinstvo 1936, GFK Jagodina – Trstenik, Timok – Đerdap, Dinamo Jug – Radnički (P) i Radnički (S) – Vlasina.

Na tabeli vodi Jedinstvo 1936 sa 11 bodova, a drugo mesto dele tri ekipe sa po 10 Dinamo, Dunav i Timok. Ćuprijska Morava je peta, Jedinstvo na osom mestu tabele, a SFS Borac je 11.