Kako je protekao početak školske godine u Tehnološkoj školi u Paraćinu (VIDEO)

Kako je protekao početak školske godine u Tehnološkoj školi u Paraćinu (VIDEO)

Tehnološka škola u Paraćinu ove školske godine ugostila je 97 prvaka u četiri smera. Veliko interesovanje vladalo je i ove godine za upis u ovu školu za smer farmaceutski tehničar, tehničar za hemijsku i farmaceutsku tehnologiju, tehničar zaštite životne sredine i muško-ženski frizer. Ditrektor škole Nenad Milosavljević rekao je da je njihova škola ponovo okupila veliki broj učenika i da je ostalo malo slobodnih mesta.

Prema listi želja koju su učenici popunjavali tokom leta, veliki broj dece je kao prvu želju navelo baš ovu školu, a neke od učenica prvog razreda pitali smo šta ih je motivisalo da upišu jedan od smerova u Tehnološkoj.

Tehnološka škola u Paraćinu poznata je po velikom broju uspeha njenih đaka na mnogobrojnim takmičenjima. Uspesi na Republičkim takmičenjima, uspešni projekti i sportski podvizi samo su neke od stvari kojima se učenici ove škole mogu pohvaliti. Ove godine će u njihovim prostorijama biti organizovano i takmičenje čiji će glavni akteri biti frizeri.

Nenad Milosavljević ističe da je ponosan na uspeh svojih učenika, te se nada da će im ova godina biti još uspešnija. Pred njima je devet meseci učenja, praktičnog rada i druženja, kao i mnogo interesantih projekata čiji mogu biti deo.