Jedinstvo sjajno u Trsteniku! Zeleni na vrhu tabele Srpske lige Istok

Jedinstvo sjajno u Trsteniku! Zeleni na vrhu tabele Srpske lige Istok

Fudbaleri paraćinskog Jedinstva su u ovom trenutku najprijatnije iznenađenje nakon tri odigrana kola u Srpskoj ligi Istok. Zeleni su u subotu popodne pobedili Trstenik u gostima 2:0.

Ekipa sa Gradskog stadiona je slavila golovima Nikole Obradovića u 40. odnasno Aleksandra Stojanova u 50. minutu utakmice.

Izuzetno teška utakmica za nas, znali smo kako će biti. Imali smo problema pred meč ali je sve ispalo dobro po nas. Teren je bio tvrđi i neravan pa nismo igrali našu tečnu igru. I pored toga dominirali smo i zasluženo dobili utakmicu. Zahvalio bih se publici, a domaćinu na fer i korektnoj igri kao i mojim igračima na odličnoj predstavi. Mislim da sazrevamo kao ekipa i da ćemo biti sve bolji i bolji, rekao je Darko Miladinović trener Jedinstva nakon utakmice u Trsteniku.

Zeleni su dugo slavili pobedu i svlačionici što i ne čudi s obzirom na to da je prethodna sezona bila teška sa novim trenerom ali Miladinović je složio “kockice” i Jedinstvo sada igra bolji fudbal nego pre godinu dana.

OFK Sinđelić je sa 4:1 pobedio Dunav, odlična Morava remizirala sa Timokom 1:1, a kruševačko Jedinstvo 1936 je sa 1:0 slavilo protiv Đerdapa u gostima.

Podsećamo sutra SFS Borac na stadionu kraj staklare dočekuje Dinamo Jug, a sastaju se još Budućnost – Radnički, Vlasina – GFK Jagodina i Radnički – OFK Brzi Brod.

Na tabeli Jedinstvo iz Paraćina i Timok iz Zaječara dele prvo mesto sa po 7 bodova i u slučaju da staklarci dobiju nedeljni meč ili odigraju nerešeno, zeleni će narednu nedelju dočekati na čelu tabele Srpske lige Istok.