SFS Borac spreman za novu sezonu Srpske lige Istok

SFS Borac spreman za novu sezonu Srpske lige Istok

Sve je spremno za start nove sezone u Srpskoj ligi Istok. Fudbaleri SFS Borca obavili su jedan od poslednjih treninga pred premijeru sa Jagodinom. Pripreme za novu sezonu počeli su pre pet nedelja.

Trener je ostao isti, ovu ekipu je za novu sezonu selektirao Vojkan Rajčić. Staklarce je je prethodnih meseci napustilo nekoliko igrača poput Vojina Maksimovića, Alekse Vučića, Nemanje Conića i Maria Markovića. U isto vreme SFS Borac su pojačali mahom mlađi fudbaleri jer su prostigli između ostalih Petrović iz JedinstvaMicić iz Rakitova, Milošević doskorašnji igrač mlađih selekcija Crvene zveze, Milić iz Zvezdare, Anđelković i Đokić iz Meševa dok se sa Islanda u Paraćin vratio Slađan Mijatović.

Kao i na startu prethode sezone SFS Borac startuje sa Jagodinom, a Paraćinci su prošle sezone bili polovični – pobeda i poraz. Komšije zaslužuju respekt, stalno su u vrhu i nema sumnje da će pomoravski derbi privući veliki broj gledalaca koji su se proteklih meseci uželeli srpskoligaškog fudbala na stadionu kraj staklare.

Staklarci ne kriju da uvek imaju najviše ambicije koje opravdavaju, jer istina poslednjih godina su pri samom vrhu trećeg ranga takmičenja u srpskom fudbalu. Trener Rajčić govorio je o favoritima ove sezone posebno se osvrnuvši na povratnike u ovaj rang takmičenja.

Četiri utakmice 1. kola Srpske lige Istok biće odigrane u subotu,a sastaju se Radnički Svilajnac – Dunav, OFK Sinđelić – Dinamo Jug, Morava 1918 – OFK Brzi Brod i Đerdap – Trstenik. U nedelju SFS Borac – Jagodina, Radnički Pirot – Jedinstvo, Budućnost – Timok, Vlasina – Jedinstvo 1936 Kruševac. Utakmica kraj staklare između SFS Borca i Jagodine počeće u nedelju od 11 časova.