Premijer Srbije Vučević, Đedovićeva i Vesić u društvu predsednika opštine Paraćin obišli završnu fazu radova na putu Grza – Sisevac

Premijer Srbije Vučević, Đedovićeva i Vesić u društvu predsednika opštine Paraćin obišli završnu fazu radova na putu Grza – Sisevac

Premijer Srbije Miloš Vučević, ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić zajedno sa predsednikom opštine Paraćin, Vladimirom Milićevićem i zamenicom predsednika, Jelenom Vidosavljević obišli su radove na projektu saobraćajnice koja će spojiti Grzu i Sisevac, saopštila je opština Paraćin.

FOTO: Opština Paraćin/facebook

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je 2021. godine radove na putu koji će spojiti Sisevac i Grzu, u dužini od 18,5 kilometara. Deo mosta i puta je već završen, a nastavak ovih radova se očekuje uskoro.

Prethodno je 2022. godine u potpunosti rekonstruisana deonica puta ka ovom odmaralištu duga oko 5 kilometara. Radovi na rekonstrukciji puta na ulazu u Sisevac počeli su krajem avgusta 2021. Izvođač radova na asfaltiranju ove saobraćajnice bilo je preduzeće Srbijaautoput DOO Beograd, a investitor je JP Putevi Srbije.

Predsednik Vlade Srbije je u Sisevac došao iz Javng preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja “Resavica“, RMU “Jasenovac“ u Krepoljinu u opštini Žagubica.