UHAPŠEN SIN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA RODITELJA

UHAPŠEN SIN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA RODITELJA

Policijska uprava u Jagodini, zvaničnim Saopštenjem potvrdila je da je paraćinska Policija uhapsila muškaraca rođenog 1979. godine, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je danas u jutarnjim satima u porodičnoj kući sekirom napao svoje roditelje i tom prilikom im naneo teške povrede, opasne po život. Zbog toga mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Jagodini.

Prema informacijama koje je RTV Kanal M dobio od direktora Opšte bolnice u Paraćinu, dr Saše Bacića, povređena žena je upućena u KC Kragujevac, a njen supug smešten je u Bolnici u Ćupriji.

Podsećamo, prema informacijama koje je RTV Kanal M dobio iz pouzdanih izvora, jutros oko 6,30 u paraćinskom selu Svojnovo, došlo je do porodičnog nasilja u kome su povređene dve osobe.

Prema tim informacijama, P.M. star 44 godine, iz za sada nepoznatih razloga, u porodičnoj kući,  sekirom je napao svoje roditelje, oca D.M. starog 70 i majku D.M. staru 68 godina i tom prilikom im naneo teške povrede, opasne po život.