Asfaltiranje Pantićke ulice u Busilovcu

Asfaltiranje Pantićke ulice u Busilovcu

Pantićka ulica duga 260 metara u Busilovcu danas je presvučena novim asfaltom. Vrednost ovih radova iznosi 4,4 miliona dinara, rekao je predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević prilikom obilaska radova. On je dodao da je asfaltiranje ove ulice samo jedan od infrastrukturnih radova koji će biti realizovan u ovom selu.

Jedan deo ove ulice pokriven je asfaltom pre nekoliko godina, ali je onaj potez koji vodi ka njivama više od trideset  godina zemljani, kažu meštani. Dodaju da je završetak radova u ovoj ulici veoma značajan za njih jer Pantićka ulica jedna od prometnijih u selu.

Ova ulica u Busilovcu samo jedna od saobraćajnica koje će tokom ove godine dobiti novi izgled, rekao je ovom prilikom Milićević i dodao da će u narednom periodu još 24 ulice biti prekrivene asfaltom.

Radovi u Beogradskoj ulici kod Zelene pijace uticaće na to da će prodavci morati da izmeste svoje tezge jer će prodaja zbog radova praktično biti nemoguća.

Izvođač radova je preduzeće „Putotehna“ čiji će radnici sprovoditi radove i u ostalim seoskim ulicama u opštini Paraćin.