Donacije Predškolskoj ustanovi „Bambi“

Donacije Predškolskoj ustanovi „Bambi“

Predškolska ustanova „Bambi“ u predhodnom periodu dobila je niz donacija u cilju poboljšanja uslova mališana u vrtićima. Prva u nizu koju je ova paraćinska ustanova dobila je od  Ministarstva prosvete koji su im zarad boljeg funkcionisanja i rada vrtića donirali četiri laptopa, isto toliko kamera, kao i tri štampača. Ovoj akciji priključili su se i roditelji dece iz vrtića Plavi zec.

Zahvaljujući Moravacem iz Popovca i nagradi koju je dobila na konkursu „Partnerstvo za budućnost“ ove kompanije, PU „Bambi“ će kupiti bloothoot zvučnika i sportske rekvizite za sva četiri paraćinska vrtića. Oni će omogućiti deci da  se kroz zabavu i igru bave fizičkom aktivnošću i sportom dok će zvučnici učiniti vreme provedeno u prirodi zabavnijim. Uz pomoć fondacije „Đoković“ opremljen je i deo  Centra  za edukaciju roditelja.

Početak renoviranja vrtića Plavi zec planiran je za septembar, kaže Vanja Dojčić, direktorka PU „Bambi“ i dodaje da je Centar za edukaciju roditelja opremljen nameštajem. Ovoj akciji mogu se priključiti sve društveno odgovorne firme koje su u mogućnosti i time pomoći da se prostor mališana u u paraćinskim vrtićima u velikoj meri poboljša.