Od srede velike izmene režima saobraćaja u centru Paraćina

Od srede velike izmene režima saobraćaja u centru Paraćina

Od srede 27.03.2024.g. pa u narednih 14 dana, za saobraćaj će biti zatvorena raskrsnica ulica Tome Živanovića, majora Marka i Branka Krsmanovića, a iz razloga rekonstrukcije pristupnih saobraćajnica mosta na Crnici koji je u fazi izgradnje.
U tom smislu utvrđen je sledeći režim saobraćaja i to:

  1. Sav saobraćaj (osim teretnog) preusmerava se na ulice Vladike Nikolaja Velimirovića, Mihajla Ilića Kulje i Njegoševom.
  2. Teretni saobraćaj se preusmerava i obavljaće se ulicama carice Milice, kralja Milutina, Stefana Lazarevića, Striška, Vidovdanska, Đurađa Brankovića, Franše D Eperea i Vrapčanskom.
  3. Stajalište javnog prevoza putnika ispred nekadašnje štamparije neće biti u funkciji u navedenom vremenu, dok se ostali prevoz putnika obavlja po utvrđenom i važećem redu vožnje.
    Obavezuju se vozači da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i ne parkiraju i ostavljaju vozila, a naročito u ulicama Bore Petrovića, Poenkareovoj, Njegoševoj, Vladike Nikolaja Velimirovića i Mihajla Ilića Kulje, obzirom da će se i linije javnog prevoza putnika privremeno obavljati ulicom Vladike Nikolaja Velimikrovića i ulicom Poenkareovom. U slučaju ometanja saobraćaja , nadležne službe će vršiti pojačanu kontrolu i sankcionisanje. Izvođač radova je preduzeće AD,, Putevi” Užice