Završen 20. turnir „Fair Play“ u malom fudbalu u Bošnjanu

Završen 20. turnir „Fair Play“ u malom fudbalu u Bošnjanu

Futsal ekipa „Sjaj Kočinac“ još jednom je pokazala da je jedna od najboljih u opštini Paraćin osvojivši 20. „Fair Play“ turnir u Bošnjanu. Oni su u finalu bili bolji od ekipe „Dečaci“ iz Sinjeg Vira rezultatom 8:3. Kapiten ekipe „Sjaj Kočinac“ i najbolji igrač na turniru Stefan Đurić rekao je da su očekivali prvo mesto, jer imaju dugo iskustvo igranja na terenu iza Doma kulture u Bošnjanu.

Drugoplasirana ekipa bila je najmlađa na ovom turniru, pa je i dolazak do finala za njih bio veliki uspeh. Stefan Milošević iz Sinjeg Vira kaže da je ovo samo početak i da će ekipa „Dečaci“ tek narednih godina pokazati koliko vredi.

U utakmici za treće mesto koja je odigrana pre finala momci iz Tekije pobedili su ekipu „Nostalgija“ rezultatom 7:3. Organizator ove sportske manifestacije koja je postala tradicija u Bošnjanu je godinama unazad fudbalski klub „Borac 1950“ iz tog sela. Predsednik Borca Ljubiša Marjanović istakao je da je prezadovoljan kako je protekao turnir i da mu je drago što se odazvalo čak 20 ekipa.

Na kraju je predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević najboljima uručio priznanja, medalje i pehare. Nagradni fond je ove godine u Bošnjanu bio 120 hiljada dinara, pa je pobednička ekipa dobila 70, drugoplasirana 40, a ekipa koja je osvojila treće mesto 10 hiljada dinara.