Vidovdanski koncert Harisa Džinovića u Paraćinu

Vidovdanski koncert Harisa Džinovića u Paraćinu

Projekat pomaže Opštine Paraćin u cilju ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2022. godini

Legendarni Haris Džinović održao je koncert za pamćenje u Paraćinu kom je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi. Za razliku od nekih prethodnih koncerata bina je ovoga puta umesto na Platou  bila postavljena u samom centru grada, logično zbog velikog interesovanja Paraćinaca ali i okolnih mesta. Glavna zvezda večeri raspoložen je stigao u našu sredinu rekavši kako u Paraćinu ne nastupa prvi put i da se raduje što nakon pandemije ponovo može da nastupa pred velikim brojem ljudi.

Centralna gradska ulica je tokom čitavog dana bila zatvorena za saobraćaj zbog montiranja bine i ozvučenja. Paraćinci su već oko 20 časova napravili gužvu u ulici Kralja Petra što je bila prilika da ih pitamo kako komentarišu dolazak legendarnog pevača narodne muzike.

Haris je u Paraćinu pevao gotovo sve svoje najveće hitove poput Kako mi nedostaješ, Pusti me, Jesu l dunje procvale, Rano je za tugu i Sjećaš li se one noći.

U Paraćinu je juče održan i drugi ovogodišnji vašar i to na Vidovdan što je dodatno povećalo gužvu u centru grada tokom čitavog dana, a pred koncert je bilo skoro nemoguće naći slobodno mesto za parking. Ljubitelji pesama Harisa Džinovića ovako su odgovorili na pitanje koje pesme su njihovi favoriti.

Vidovdanski koncert Haria Džinovića u centru grada koji je trajao oko dva sata organizovao je Kulturni centar pod pokroviteljstvom opštine Paraćin.