Večeras humanitarna Energija žurka za mladog Vuka Vasića

Večeras humanitarna Energija žurka za mladog Vuka Vasića

Vest da je mladom Vuku Vasiću dijagnostikovan karcinom tipa sarcom ewing podigla je meštane Paraćina na noge koji gotovo svakog dana organizuju dobrotvorne akcije kako bi sakupili dodatna novčana sredstva za njegovo lečenje. Jedna od u nizu akcija biće održana večeras, a humanitarnu žurku od 20 časova organizuje Energija fest u klubu Ex Fontana u centru Paraćina.

Ovo nije prvi put da članovi tima Energija festa rade ovakve humane akcije, te su bez razmišljanja rešili da pomognu porodici Vasić. Vremenske prilike u Paraćinu i okolini su poprilično nepredvidive pa će se u slučaju kiše gosti sa otvorene scene samo preseliti u zatvoreni prostor kluba Ex Fontana.

Mladi Vuk Vasić iako ima svega 13 godina već vodi najvažniju životnu bitku.

Lečenje je započeto i traje proteklih meseci u Srbiji. Prvi nalazi, ukazuju da je reagovao na terapiju i da je neophodan nastavak, napisao je nedavno njegov otac na društvenim mrežama kada je i zamolio Paraćince za pomoć. Vuku je 29. avgusta zakazan pregled na klinici u Bolonji u Italiji. Troškovi nastavka lečenja u Italiji prevazilaze materijalne mogućnosti porodice te je svaka novčana pomoć svakako dobrodošla porodici Vasić.