Uskoro novi semafor u paraćinskoj Hali sportova

Uskoro novi semafor u paraćinskoj Hali sportova

Direktor Sportsko-rekreacionog centra „7. juli“ Saša Radisavljević najavio je da će tokom ovog meseca u velikoj Sali biti zamenjen stari semafora . Ova ideja biće realizovana zahvaljujući kompaniji Moravacem.

Ova ustanova je nedavno sprovela anketu namenjenu korisnicima koji su bili u prilici da popune upitnik sa nekoliko različitih pitanja. Obradom dobijenih rezultata, zaposleni u Hali sportova želeli su da saznaju koje su potrebe naših sugrađana, kako bi u narednom periodu poboljšali kvalitet usluga koje pružaju.

Sportsko-rekreacioni centar „7. juli“ besplatno ustupa prostor kada su u pitanju humanitarni događaji. Pored toga, brojna udruženja na teritoriji Opštine Paraćin ostvaraju određene benefite za svoje korisike. Radno vreme ove ustanove je tokom cele godine od 8 do 1 sat iza ponoći. Teretana je za korisnike otvorena radnim danima od 10 do 22 sata, kao i subotom od 14 do 20 časova. Kada je reč o korisnicima, broj sportista seniora koji koriste neku od usluga je 150, dece ima oko 700, a rekreativaca 100.