U sredu Sajam zapošljavanja u Paraćinu

U sredu Sajam zapošljavanja u Paraćinu

Jagodinska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u sredu 12. aprila od 11 do 14 časova, u sali Regionalnog inovativnog sart-ap centra u Paraćinu, na adresi Svetog Save bb, Paraćin.

Na sajmu će učestvovati oko 15 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 150 radnika. U ponudi su veoma raznovrsne pozicije na kojima će nezaposleni moći da konkurišu, kao što su: elektro i mašinski inženjeri, arhitekte, građevinski inženjeri, operateri u proizvodnji kablova za autoindustriju, administrativni radnici, konobari, kuvari, točioci goriva, mašisnki tehničari, magacioneri, šivači, krojači, marketing asistenti, knjigovođe i druge.

Ponuđeni poslovi odnose se na različite oblasti privredne delatnosti, kao i na različite nivoe i vrstu kvalifikacija, tako da je sajam dobra prilika da se u direktom susretu poslodavaca i nezaposlenih ostvare prvi kontakti, podnese CV, razmene informacije o poslovanju poslodavaca i kompetencijama tražioca zaposlenja, a sve u cilju zadovoljenja potreba poslodavaca za kadrovima i zapošljavanja nezaposlenih lica.