U Ćićevcu otvoren šalter za preduzetnike

U Ćićevcu otvoren šalter za preduzetnike

Mesto na kome će preduzetnici iz Ćićevca dobijati sve potrebne informacije vezane za njihovo poslovanje biće šalter u zgradi Opštine. Pored otvaranja šaltera potpisan je i Sporazum o saradnji između Opštine Ćićevac i Privredne komore Srbije.

Ovaj šalter je treći po redu u Rasinskom okrugu, a prva dva su otvorena u Brusu i Trsteniku. Direktorka Regionalne privredne komore Kruševac, Maja Marković kaže da je otvaranje šaltera još jedan vid odlične saradnje sa Opštinom Ćićevac i njenim privrednicima.

Predsednica opštine Ćićevac dr Mirjana Krkić kaže da je opština stabilna ukoliko ima razvijenu privredu. Zato je upravo ona pokrenula inicijativu da šalter za preduzetnike bude otvoren i u Ćićevcu.

Predstavnik Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije Dejan Zrilić dodao je da su iskustva u opštinama u kojima su šalteri već otvoreni pozitivna i da je siguran da će tako biti i u Ćićevcu. U Beogradu postoji čak 11 šaltera za preduzetnike, a osim u Brusu i Trsteniku, ima ih i u Bujanovcu, Kuli, Somboru i u Odžacima.