Škola fudbala VUK najavila 15. Međunarodni turnir prijateljstva

Škola fudbala VUK najavila 15. Međunarodni turnir prijateljstva

Ovog leta će u Paraćinu biti odigran još jedan 15. Međunarodni turnir prijateljstva u fudbalu za mlađe kategorije. Jubilarni turnir kao i do sada organizuje Škola fudbala Vuk na dve lokacije, a njen osnivač Boban Lazić najavljuje veliki broj ekipa u nekoliko različitih godišta.

Domaćin očekuje ekipe iz Niša, Kruševca, Kragujevca, Kraljeva i iz Istočne Srbije, a Boban Lazić kaže da su dolazak potrvdile iz Slovenije i Makedonije.

Lazić je uputio veliku zahvalnost opštini Paraćin koja je generalni pokrovitelj turnira koja je još jednom prepoznala potencijal i napore trenera za organizovanje jubilatnog turnira. Zahvalnost ide i Sportskim centrima 7. juli, SFS Borac i Kolibi na Grzi koja će ustupiti fudbalske terene tokom trajanja turnira.

Škola fudbala VUK okuplja veliki broj dečaka ali i nekoliko devojčica koje treniraju fudbal. Već se zna raspored za neke od njih koji će narednih dana na Zlatibor gde je na programu sedmodnevni kamp prijateljstva. Nakon poznate srpske planine pioniri putuju na turnir u Ohrid, a nakon toga još jedan turnir za mlađe kategorije takođe na Ohridu.