SFS Borac u borbi za plasman u Lav Kup Srbije

SFS Borac u borbi za plasman u Lav Kup Srbije

Fudbaleri SFS Borca u sredu igraju utakmicu sezone jer će pokušati da se plasiraju u glavni žreb Lav Kupa Srbije. Njihov protivnik  na stadionu kraj staklare je Žarkovo, lider Prve lige Srbije, ekipa koja nema poraz od starta prvenstva. Ovo će biti možda i nemoguća misija ali u taboru SFS Borca veruju da mogu do glavnog žreba.

Trener staklara Zoran Terzić oprezan je pred utakmicu sa Beograđanima kojima je prepustio ulogu favorita. Utakmica će početi od 16 časova na stadionu kraj staklare gde se očekuje možda i rekordna poseta.

Fudbaleri SFS Borca najbolja su ekipa Zone zapad, pokazuju rezultati, stanje na tabeli i statistika. Ovaj klub je vezao tri pobede na startu prvenstva, njegovi igrači postigli su 16 golova, a nisu primili ni jedan. U poslednjoj utakmici Zone Zapad Borac je ponizio goste iz Lugomira čiji je golman čak osam puta vadio loptu iz mreže.

Svaki lider u prvenstvu trpi ogroman pritisak jer svaki njihov protivnik igra sa dodatnom motivacijom kako bi im naneo poraz. SFS Borac već godinama igra u skoro nepromenjenom sastavu, a s obzirom na njihove odlične igre oe sezone glavni cilj je povratak u Srpsku ligu. Staklare osim duela sa FK Žarkovo, već za vikend očekuje derbi 4. Kola Zone Zapad sa Trstenikom.

SFS Borac je dugo bez poraza. Već nedeljama ovi igrači pobeđuju svoje protivnike kako u kupu tako i u prvenstvu. Hoće li uspeti možda i u nemogućoj misiji sa Žarkovom saznaćemo u sredu popodne na stadionu kraj staklare pred više stotina navijača.