SFS Borac popravlja utisak nakon poraza u Pirotu, za vikend derbi sa Dubočicom

SFS Borac popravlja utisak nakon poraza u Pirotu, za vikend derbi sa Dubočicom

Fudbaleri SFS Borca pokušaće da poprave utisak nakon prvog poraza u sezoni u Pirotu 1:0 u duelu sa Radničkim u utakmici 6. kola Srpske lige Istok. Nakon ovog derbija u nedelju će na stadionu kraj staklare biti igran još jedan kada Paraćincima gostuje leskovačka Dubočica, najefikasnija ekipa u ligi.

Dubočica je od početka prvenstva u šest odigranih utakmica postigla 20 golova, a u prošlom kolu su pobedili Brzi Brod sa čak 8:0! SFS Borac u naredni meč ulazi oslabljen jer u sastavu domaćina neće igrati kapiten Nikola Milenković, Miloš Petković, Nemanja Lazić i Slađan Mijatović. SFS Borac ipak ima dovoljno jak sastav. Trener SFS Borca Darko Miladinović je na konferenciji za medije obećao napadačku igru u nedelju i napad na vrh tabele.

Igrači i trener SFS Borca su veoma nezadovoljni epilogom utakmice 6. kola u Srpskoj ligi Istok jer smatraju da su u Pirotu zaslužiuli makar jedan bod. Paraćinci do poraza u Pirotu nisu izgubili prvenstveni meč godinu i po dana pa u nedelju pa su za nedelju najavili pobedu.

Jedan od derbija 7. kola Srpske lige Istok će biti igran u Paraćinu u nedelju od tradicionalnih 11 časova na stadionu kraj staklare. Paraćinci su obećali borbu za sva tri boda i zovu publiku da im u toj nameri pomogne sa tribina.

SFS Borac je verovatno najprijatnije iznenađenje prvenstva Srpske lige Istok jer je u prvih šest kola zabeležio četiri pobede uz po jedan poraz i nerešen meč i sa 13 bodova se nalazi na deobi 4. mesta na tabeli sa OFK Topličaninom iz Prokuplja.