SENZACIJA: KUĆA MILIONERA PODELILA ŠEST I PO MILIONA DINARA U SAMO PAR DANA!

SENZACIJA: KUĆA MILIONERA PODELILA ŠEST I PO MILIONA DINARA U SAMO PAR DANA!

Verni igrači Meridiana još jednom su pokazali svoje umeće!

 

Još jednom su verni igrači Meridiana dokazali da su bez premca kada su u pitanju slot igre. U samo par dana tri igrača su međusobno raspodelila gotovo ŠEST I PO MILIONA DINARA!

 

Beograđanin inicijala N. S. je osvojio fantastičnih 1.510.500 DINARA iz spina! Istraživač se proširio kolonama slota Book of Maya i doneo Beograđaninu nestvaran dobitak. Potraga za skrivenim blagom čuvenog plemena je završena uspešno.

 
 

 

 

Da pripadnice lepšeg pola dominiraju svetom slot igara dokazala nam je B. S. , takođe iz Beograda. Njen odabir je bila igra Pia Premium provajdera Expanse Studios.  Beograđanka je zaigrala “tradicionalan indijanski ples” sa princezom plemena, nakon čega je na njen korisnički nalog isplaćeno 2.450.200 DINARA!

 
 

 

 

Šampionski dobitak je delo momka inicijala Z.J. Fantastično osveženje u ovim vrelim danima stiglo je kroz igru Wild Icy Fruits. Zaleđene voćkice, skejteri i džokeri su se ređali kolonama. Nakon nekoliko sati zabave njegov Meridian korisnički nalog je bio “bogatiji” za 2.513.600 DINARA!