Rukometašice Jagodine u pohodu na treću uzastopnu titulu prvaka Srbije

Rukometašice Jagodine u pohodu na treću uzastopnu titulu prvaka Srbije

Rukometašice Jagodine sutra kreću u borbu sa treći uzastopni naslov prvaka Srbije. Sezonu su završile na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 40 bodova, a njihov protivnik će u subotu uveče u hali Jassa biti Bekament iz Aranđelovca.

Ova ekipa je dvostruki osvajač prvenstva Srbije u poslednje dve godine, a nedavno su osvojile pehar namenjen pobedniku Kupa. Kapiten ove selekcije Jelena Gojković smatra da je ekipa koju predvodi favorit u polufinalu i da žele da potvrde dominaciju u Srpskom rukometu.

Prva utakmica polifinala plej ofa u hali Jasa će početi sutra od 19 časova i biće igrana bez publike koja mnogo nedostaje ovim devojkama. Ipak prednost domaćeg terena će prema mišljenju kapitena biti od velikog značaja.

Koliko su rukometašice Jagodine dominantne ove sezone govori podatak da su izgubile svega jedan meč, a u dva navrata odigrale nerešeno.

Nakon prve utakmice plej ofa u Jagodini, druga će biti igrana u Aranđelovcu a serija će biti igrana u dve dobijene utakmice. Jagodina je već 4 uzastopne godine najbolji ženski rukometni klub u Srbiji.