Rekonstrukcija ulice u Donjoj Mutnici

Rekonstrukcija ulice u Donjoj Mutnici

Glavna ulica u Donjoj Mutnici koja prolazi kroz centar sela biće presvučena novim asfaltom na mestima gde je put u većoj meri oštećen. Radovi na rekonstrukciji ulice u dužini od oko 700 metara počeli su u ponedeljak 14. februara iz smera Klačevice. Put koji povezuje ova dva sela bio je u lošem stanju što potvrđuju i meštani Donje Mutnice.

Vršilac dužnosti direktora Direkcije za izgradnju opštine Paraćin Dejan Stojković kaže da potreba za rehabilitacijom ovog putnog pravca postoji već duže vreme, za šta su se konačno stekli uslovi.

Plan da radovi traju oko 40 dana u velikoj meri ce zavisiti od vremenskih uslova, što znači da će put svoj novi izgled dobiti najverovatnije do kraja marta.

Trenutno se pored putnog pravca između Donje Mutnice i Klačevice radovi  izvode i od Gornjeg Vidova do Ratara i ka Svojnovu. Kako navode iz Direkcije za izgradnju u opštini Paraćin pored ova tri, postoji još šest putnih pravaca koji će do kraja građevinske sezone, odnosno do 15. novembra biti rekonstruisani.