Rehabilitacija ulice Vladike Nikolaja Velimirovića

Rehabilitacija ulice Vladike Nikolaja Velimirovića

Radovi na rekonstrukciji gradskih ulica počeli su ove nedelje u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića, u Paraćinu poznata kao Grobljanska. Ona je svakodnevno od 8 do 15 časova zatvorena za saobraćaj, a radovi će se obavljati u dve etape, od crkve do Bregalničke ulice, a nakon toga druga polovina prema groblju. Ukupna dužina deonice koja će biti rehabilitovana iznosi oko 500 metara, a radovi će najverovatnije trajati oko mesec dana.

Radovi na rehabilitaciji svih ovih ulica finansiraće se iz budžeta opštine Paraćin. Razlog što su uz Vladike Nikolaja Velimirovića, ulice Nikole Pašića i Vojvode Putnika sledeće na redu za rekonstrukciju je taj što su one među najstarijima u gradu. Pored ovih, i Kajmakčalanska ulica bi uskoro trebalo da dobije novi izgled, a v. d. direktora Direkcije za izgradnju Dejan Stojković objasnio je kada će u njoj biti nastavljeni radovi.

Od početka ove nedelje su takođe u toku radovi na krpljenju udarnih rupa na teritoriji opštine Paraćin. Proteklih nedelja završeni su i radovi na uklanjanju staklenika Javno-komunalnog preduzeća što će omogućiti spajanje Živke Petrović i Čika Ljubine ulice.