Pripreme za početak letnje sezone na bazenima Slavija

Pripreme za početak letnje sezone na bazenima Slavija

Pripreme za početak sezone kupanja na bazenima Slavija u Ćupriji su u punom jeku. Zaposleni u Sportskom centru „Ada“ su nedavno sređivali travnjak i betonske površine, okrečili zidove unutar kompleksa, a olimpijski bazen se puni već danima. Epidemijska slika u Pomoravlju je mnogo bolja nego pre godinu dana što daje nadu kupačima da će uživati ovog leta na bazenima Slavija.

Vršilac dužnosti direktora SC „Ada“ Stefan Vasić kaže da rukovodstvo ustanove koju predstavlja želi da održi visok standard po pitanju sigurnosti i bezbenosti posetilaca i da redovno sa nadležnim institucijama obavljaju hemijsko ispitivanje vode. Sa pripremama su počeli na vreme pa početak sezone najavljuju za petnaestak dana.

Osim usluge celodnevnog boravka na bazenu, ovaj kompleks moguće je tokom leta posetiti i noću. Slavija nudi i bogat program namenjen deci koja osim zabave u bazenu u određenim terminima mogu da nauče i da plivaju.

Cene ulaznica nadležni neće menjati, a posetioci će osim dnevnih moći da kupe mesečne ili ukoliko im tako odgovara sezonske karte. Kao i svake godine prilikom otvaranja sezone ulaz će biti besplatan, a tokom celog leta deca do 10 godina starosti neće plaćati kartu.

Otvorenih bazena ima u gotovo svim gradovima i opštinama na teritoriji Pomoravlja i svaki od njih je tokom letnjih meseci pun posetilaca. Iz Sportskog centra Ada pozivaju građane sa ovog područja da Slavija bude njihov izbor ovog leta.