Predsednik Srbije u poseti Rekovcu

Predsednik Srbije u poseti Rekovcu

Posetu Pomoravskom okrugu predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je obilaskom Rekovca, a u dvorištu novoizgrađenog Doma kulture dočekalo ga je nekoliko stotina meštana ovog mesta. Problema ima i u ovoj opštini koji se ogledaju u maloj zaposlenosti i nedovoljno izgrađenom putnom infrastrukturom.

Ovom prilikom najavljena je i izgradnja kanalizacione mreže za ovu opštinu kao i komletna rekonstrukcija rekovačkog Doma zdravlja.

Nakon obraćanja okupljenim građanima, predsednik Srbije je sa saradnicima obišao velelpno imanje Vinarije „Lastar“ u selu Sekurič u opštini Rekovac koje se prostire na čak 26 hektara. Predsednik ove opštine dr Aleksandar Đorđević imao je razloga za zadovoljstvo nakon posete predsednika Srbije, posebno nakon njegovih obećanja koja je izrekao meštanima Rekovca.

Predsednik Srbije je nagovestio da za vinare dolaze bolji dani jer će se naša zemlja u budućnosti još više orijentisati ka izvozu vina, posebno ukoliko se  narednih meseci sklopi ugovor sa Kinom o slobodnoj trgovini. Aleksandar Vučić je danas proveo čitav dan u obilasku Pomoravskog okruga, a tom prilikom posetio je Despotovac, Sisevac kod Paraćina i Rekovac.