PORAZ BOLI, ALI NIŠTA NIJE GOTOVO: Srbija ima velike šanse za plasman u nokaut fazu – evo šta kažu kvote!

PORAZ BOLI, ALI NIŠTA NIJE GOTOVO: Srbija ima velike šanse za plasman u nokaut fazu – evo šta kažu kvote!

Koliko “Orlovi” mogu na EURO u Nemačkoj?

 

Posle (za mnoge očekivanog) poraza od Engleske, fudbaleri Srbije naći će se na novom ispitu, a možda baš „balkanski derbi“ pokaže šta možemo da očekujemo od „Orlova“.

 

Sledi utakmica protiv Slovenije, a nekoliko dana kasnije – na istom mestu, Alijans areni, i meč protiv Danske. Uprkos porazu i nekim vanrednim (ne)sportskim dešavanjima, deluje da je atmosfera među izabranicima Dragana Stojkovića Piksija na nivou, a igra u drugom poluvremenu protiv „Gordog albiona“ svima uliva nadu da „Orlovi“ mogu da prođu grupu.

 

A, kada dođemo do eliminacione faze, iako zvuči kao kliše – sve je moguće. Znate kako kažu, fudbal je to, i baš zato što je nepredvidiv – zato i jeste najvažnija sporedna stvar na svetu. Ako bismo pogledali malo u budućnost, možemo ovu priču dodatno „začiniti“ i to na način koji je svim ljubiteljima fudbala posebno interesantan – najvećim kvotama i EURO tiketom!

 

Sportska kladionica Meridian je još pre početka prvenstva objavila fantastičan SPECIJAL IGARA koji donosi mnogobrojne zanimljivosti, mogućnosti i prilike da dođete do sjajnih nagrada. Za početak, ono što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA I TO POTPUNO BESPLANTO!

 

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da se registrujete.

 

A, onda… Istražite SPECIJAL IGARA i odigrajte novi EURO tiket! Evo i nekih predlgoa za klađenje na Srbiju: