Paraćinski reperi na „Energija“ festivalu

Paraćinski reperi na „Energija“ festivalu

Ostalo je tek nešto manje od mesec dana do početka još jednog Energija fest-a, manifestacije koja poslednjih godina okuplja veliki broj ljubitelja elektronske muzike. Na terenima nekadašnje kasarne na 7. Julu 22. i 23. jula  biće dosta poznatih imena iz sveta muzike, ali i mladih umetnika koji su na početku svoje karijere. Paraćinci Aleksa Dinić i Petar Perović dobili su priliku da pokažu svoj talenat na Live Stage gde će pevati nekoliko svojih pesama.

Aleksa i Petar kažu da su talenat za muziku otkrili pre par godina i da konstantno rade na usavršavanju svoje muzike i pesmama. Kako navode, tekst za pesmu smisle spontano, a da bi ona bila hit potrebna je dobra muzika koja lako ulazi u uši.  Društvene mreže su po njima najbolje za promovisanje gotovog proizvoda jer su u današnje vreme dostupne svima i većina mladih ih koristi. A kako teče proces stvaranja, od ideje do gotovog proizvoda.

Kako kažu, obojica su veoma srećni jer su pozvani da učestvuju na jednom ovakvom festivalu koji neminovno svake godine izaziva veliko interesovanje ljudi.  Petar Perović kaže da Energija neće biti prvi festival na kome će se pojaviti kao izvođač, već da je imao jedan nastup na Bink festu koji je bio održan u Beogradu ove godine i navodi da mu je veoma drago zato što Paraćin može da ponudi posetiocima ovako nešto.

Svizainteresovani njihove pesme mogu da čuju na kanalima Fresh54 i d1nja na kojima imaju po nekoliko numera. Neobjavljenih stvari imaju puno, a većinu njih treba još obraditi dok ne ugledaju svetlost dana.

Na Live Stage, na kome će osim Petra i Alekse nastuputi i Sara Jo, Angelina, Fox, Tara, Zoi, Surreal i Ognjen, Energija će imati i Main i Alt Stage na kome će izvođači biti brojni umetnici iz cele Srbije. S obzirom da je ovaj paraćinski festival predhodnih godina izazvao veliko interesovanje posetilaca očekuje se nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati.