Otvaranje SBB šopa

Otvaranje SBB šopa

Kompanija SBB nastavlja sa širenjem svoje mreže u Srbiji a Paraćin je prvi grad u Pomoravlju gde je ova kompanija otvorila svoju poslovnu jedinicu. Inovativan i kvalitetan programski sadržaj, stabilan internet i fiksna telefonija glavni su aduti novog kablovskog operatera u Paraćinu.

SBB usluga u Paraćin stiže putem optičkih kablova što je najmodernija tehnologija današnjice u ovom polju koja omugućava bolju stabilnost interneta i veću brzinu od konkurenata. Novi potencijalni korisnici sve potrebne detalje mogu dobiti ukoliko posete SBB šop u ulici Kralja Milutina broj 1.

Inovativna EON platforma pruža korisnicima brojne zanimljive informativne, sportske, zabavne i sadržaje namenjene deci. Kompanija SBB pripremila je veliko iznenađenje za sve građane Srbije tako što će već od 8. oktobra na 4 dana otključati najpopularnije kanale iz njihove ponude. To se pre svega odnosi na prenos utakmice između Norveške i Srbije koju prenosi Nova S.

Posetom SBB-ovog šopa zainteresovani će dobiti sve informacije u vezi sa aktuelnim ponudama i pogodnostima namenjenim novim korisnicima gde će biti omogućeno i plaćanje svih usluga. Radno vreme poslovnice je radnim danom od 8 do 20 časova kao i subotom od 8 do 16 sati.