Orijentiring klub Paraćin odličan na takmičenju u Beloj reci kod Despotovca

Orijentiring klub Paraćin odličan na takmičenju u Beloj reci kod Despotovca

Paraćinski Orijentirining klub nastupio je sa nekoliko svojih članova na Međunarodnom takmičenju u Beloj reci kod Despotovca.

Prvog dana održano je Prvenstvo Srbije na srednjim distancama gde je najbolji takmičar Orijentiring kluba Paraćin Marko Radovanović zauzeo treće mesto u seniorskoj elitnoj kategoriji M21E.

Od ostalih članova kluba iz Paraćina u kategoriji M35 Milovan Milić postao je prvak Srbije zeuzevši prvo mesto, dok je Boriš Bujaković u istoj kategoriji bio 7, u kategoriji M45 Dragan Krstić zauzeo je drugo mesto, Nenad Marković 11., Dejan Radovanović 12., a Saša Milošević 14. mesto.

Tokom drugog dana na ovom takmičenju održana je trka na dugim distancama koja se bodovala za Svetsku rang listu ( WRE) u elitnim seniorskim kategorijama.

Marko Radovanović ostvario jesjajan uspeh zauzevši drugo mesto iza takmičara iz Japana. Za ostale kategorije takmičenje se bodovalo za 3. kolo lige Srbije.

U kategoriji M45 Dejan Radovanović bio je drugi, Dragan Krstić peti, Nenad Marković deveti, a u kategoriji Ž21B Ivana Maksimović je zauzela 5. mesto.