Organizatori Energija festa objavili listu izvođača
FOTO: Energija fest/printscreen

Organizatori Energija festa objavili listu izvođača

Organizatori prvog festivala elektronske muzike u Pomoravlju „Energija festa“ objavili su listi izvođača na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan 19. i 20. jula u bivšoj kasarni na 7. julu. Lista izvođača je za ljubitelje hause i techno muzike odlična, a ima i onih DJ-ejeva koji se vraćaju na binu poput Marka Nastića i Paraćinaca Dinkea i Jo:Le-a.

Prvi dan je kao i do sada rezervisan za nešto blaži house zvuk kada će na main stage-u nastupiti zvezda regiona Galoski, a sa Ibice nam stiže i Mene koji dolazi praktično direktno sa Exit festivala. Prve večeri nastupiće još i Pessto kao i Vahisabi sa prepoznatljivim indie dance zvukovima dok će na Forest stage-u nastupiti ženski dvojac MicyVid i IVV.LMTD.

Druge festivalske večeri organizatori najavljuju techno zvukove od DJ-a Ranchatek-a čije trake koristi i čuveni Carl Cox u svojim setovima, talentovana TALIA će otvoriti main stage, a nastupaće i najveća zvezda ovogodišnjeg festivala Juliet Fox dok će Energija fest zatvoriti verovatno najbolji srpski DJ Marko Natić sa kojim će posetioci dočekati jutro. Festival će ove godine imati dva stage-a Main i Forest.

Organizatori Energija festivala naveli su da se ulaznice mogu potražiti na sajtu gigstix.com