Novogodišnja KZM u Ćupriji

Novogodišnja KZM u Ćupriji

Predsednik SO Ćuprija Ninoslav Erić i predsednik Opštine Ćuprije Jovica Antić obratili su se javnosti danas na Konferenciji za medije sumirajući utiske u tekućoj godini. Ovom prilikom je predsednik opštine Ćuprija Jovica Antić pričao je o završenim radovima koje su u 2022. sprovodili, kao što je rekonstrukcija samog centra grada i ulica. Trg sećanja na žrtve NATO agresije takođe je dobio svoj novi izgled, a Antić kaže da su dosta ulagali i u okolne mesne zajednice.

Antić navodi da su se  kao i do sada i ove godine zalagali za kulturu, ali i da nude veliki izbor turističkih destinacija. Obrazovanju pridaju veliku važnost te su uspešno izvršili refundiranje troškova za udžbenike učenicima prvih razreda osnovne škole.

Ninoslav Erić predsednik skupštine opštine Ćuprija kaže da je ova 2022. godina bila veoma teška, ali i uspešna za sve građane. On navodi da je dug Doma zdravlja, koji je nastao pre više od deset godina većim delom izmiren te su time rešili veći deo problema. Erić kaže da im za naredu godinu predstoji još dosta projekata za koje se nada da će biti uspešno realizovani.

Erić navodi da su i ove godine dosta ulagali u razvoj privrede koji će umnogome omogućiti bolje funkcionisanje ljudi koji će biti u prilici da pronađu svoja radna mesta. Razvitak kompanija napreduje, te će fabrika FEKA naredne godine otvoriti novi radni pogon.

Za sve uspehe postignute u prethodnom periodu Antić je zahvalio svom timu koji je predano radio na svim poslovima. On je najavio da će naredna godina biti još uspešnija od ove i rekao da će svaki budžet biti veći od prethodnog.

Leave a Reply