Nastup grupe „Van Gogh“ na Moto skupu u Paraćinu

Nastup grupe „Van Gogh“ na Moto skupu u Paraćinu

Tradicionalni Moto skup u Paraćinu okupio je veliki broj bajkera i gostiju koji su dve večeri slušali najveće svetske i ex-yu rok hitove. Njih su na prostoru bivše kasarne na 7. julu u najvećoj meri privukli nastupi grupa „Van Gogh“ i „Prljavi inspektor Blaža i kljunovi“. Među publikom je najviše ljudi bilo iz Pomoravlja, ali i iz drugih krajeva Srbije.

Prvo veče ovogodišnjeg moto skupa obeležio je nasatup jedne od najboljih srpskih rok grupa „Van Gogh“. Osim ovog čuvenog tria, u petak uveče svirali su i bendovi „Medicine“ i „Live Wire and Krle“. Kao i svake godine, publika je bila oduševljena dobrom muzikom.

„Van Gogh“ je svirao svoje najveće hitove pred paraćinskom publikom koja je došla možda u najvećem broju otkako Moto klub „White Angels“ iz Paraćina organizuje Moto skup. Zvonimir Đukić Đule zahvalio se domaćinima i publici na gostoprimstvu.

„Van Gogh“ je posle koncerta u Paraćinu svirao u Bačkoj Palanci, a krajem nedelje u petak 30. jula održaće koncert i u Smederevskoj Palanci. Nakon dve večeri rok svirke i tri dana druženja u Paraćinu, bajkeri nastavljaju dalje gde ih asfalt odnese.