Nastavljeno Prvenstvo MZ u malom fudbalu

Nastavljeno Prvenstvo MZ u malom fudbalu

U Paraćinskoj Hali sportova u utorak uveče je nastavljeno Prvenstvo MZ u malom fudbalu. Na programu su bile četiri utakmice, a jedna je registrovana sa službenih 3:0. Jedan od zanimljivijih mečeva na takmičenju je igran juče kada je Donje Vidivo nakon preokreta pobedilo Mirilovac 7:3.

Prvenstvo mesnih zajednica je prilika da saznamo u kom delu grada se igra najbolji mali fudbal. Kapiteni se trude da organizuju nabolji sastav pa se u njihovim redovima nađu i prvoligaški igrači poput Aleksandra Kostića iz Busilovca, bivšeg igrača Crvene zvezde, Bačke, Radničkog iz Niša i Loznice. Njegova ekipa je juče sa 13:2 pobedila Lešje, Striža je savladala Planu 3:2, a Vrapčane je izgubilo od Popovca sa službenih 3:0. Ove godine možda i najbolji odziv igrača i rekordan broj ekipa na Prvenstvu – 32 u 8 grupa, kaže Saša Radisavljević, direktor paraćinske Hale sportova.

U dosadašnjih dvanaest Prvenstava mesih zajednica u malom fudbalu Dankovo, Tekija i 11. Kongres su imale najviše uspeha.

Večeras će biti odigrane zaostale utakmice 2. kola kada će počev od 18 časova se ssatati Bošnjane – Buljane, Dankovo – Branko Krsmanović i Krežbinac – Gornja Mutnica. U četvrtak, subotu i nedelju na programu su mečevi 3. kola kada će i biti završeno takmičenje po grupama. Podsećamo, organizatori već godinama dodeljuju nagrade naboljim ekipama i pojedincima. Članovi pobedničke ekipe će na produženi viknd na nakoj od srpskih planina, a priznanja će dobiti najbolji igrač, strelac i golman.