Najava izložbe i književne večeri

Najava izložbe i književne večeri

Kulturni centar Paraćin nastavlja sa organizacijom zanimljivih manifestacija. Jedna od koje zaposleni u ovoj ustanovi očekuju da privuče veliki broj posetilaca je izložba „Futro posters“ našeg poznatog grafičkog dizajnera Slavimira Stojanovića. Njegovi radovi biće izloženi u zgradi novog Kulturnog centra 10. juna od 19 šasova.

Na ovoj izložbi Futro će Paraćincima predstaviti 56 radova. Pored toga, prezentovaće i svoje ilustrovane knjige za decu i deveto izdanje romana o svom privatnom i poslovnom životu. Ljubitelje knjige očekuje još jedan zanimljiv događaj 24. juna kada će u sali paraćinskog pozorišta biti održano književno veče sa Brankicom Damjanović.

Brankici Damjanović će ovo biti prvo gostovanje u našem gradu i tom prilikom će predstaviti svoje knjige. Sudeći po rezervaciji karata zaposleni u Kulturnom centru očekuju veliki broj ljudi u paraćinskom pozorištu.

Povoljnija epidemijska situacija dozvoljava da sve više kulturnih aktivnosti bude dostupno Paraćincima, a iz Kulturnog centra poručuju da će istim tempom rada nastaviti i narednog meseca.