Moto skup u Paraćinu narednog vikenda

Moto skup u Paraćinu narednog vikenda

Ovako je Đule, frontmen rok sastava Van Gogh najavio nastup na Moto skupu u Paraćinu narednog vikenda. Pripreme za ovaj spekatkl su u toku, uskoro će početi postavljanje bine i ozvučenja, jer je to jedan od najbitnijih faktora na ovakvim događajima.

U petak uveče 23. jula na Moto skupu nastupaju „Van Gogh”, „Madicine” i „Live Wire & Krle”, dok će u subotu 24. jula svirati „GAMA ZRAK”, „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi” kao i „Vesele Osamdesete”. Naše sugrađane osim koncerta, možda najviše intersuje defile, koji se sada već tradicionalno održava drugog dana Moto skupa u samom centru Paraćina.

Ovogodišnji Moto skup preti da postane najposećeniji ikada jer osim toga što su najavljeni nastupi odličnih bendova, tih dana u Srbiji nema ni jednog sličnog događaja, a bajkeri su se uželeli zabave jer zbog pandemije okupljanja nije bilo prošlog leta.

Cena ulaznica za posetioce koji žele dobru zabavu uz rok svirku je svega 200 dinara, a za one koji na moto skup dolaze motorom, ulaznica je nešto skuplja 500 dinara. Sve ovo garantuje odlučnu zabavu za bajkere ali i meštane Paraćina, a jedino što ih može poremetiti je loše vreme. Organizatori se nadaju da kiše ipak neće biti.