Memorijalni fudbalski turnir za Anu i Nikolu u Krežbincu

Memorijalni fudbalski turnir za Anu i Nikolu u Krežbincu

Prvi fudbalski memorijalni turnir u znak sećanja na Anu i Nikolu, meštane sela Krežbinac, održan je za vikend. Uz podršku porodica Jaćimović i Jovanović, lokalne samouprave i Fudbalskog saveza opštine Paraćin, održan je fudbalski turnir u znak sećanja na doktorku Anu Jaćimovići i bivšeg fudbalera fudbalskog kluba Krežbinac, Nikolu Jovanovića. Organizator Vidan Peruničić izrazio je posebnu zahvalnost svima koji su ovaj događaj podržali.

U subotu i nedelju odigrano je nekoliko utakmica na stadionu fudbalskog kluba Sloboda iz Krežbinca.U nedelju su odigrane finalne utakmice koje su odlučile pobednika turnira, a osim za prva tri mesta, i četvrtoplasirana ekipa dobila je pehar. Predsednik fudbalskog kluba Sloboda Aleksandar Janković očekuje da ovaj turnir postane tradicionalna sportska manifestacija u njihovom selu koja će slaviti život i održavati sećanje na dvoje rano preminulih meštana.

Na ovom fudbaskom terenu je nakon odigranih utakmica u okviru turnira, odigranano i finale Kupa opštinskog fudbalskog saveza.

Organizaciju ovog događaja posebno su podržali članovi porodice Jaćimović i Jovanović koji su ujedno i bili učesnici. Nakon završetka finalne utakmice, osim pehara, uručene su i zahvalnice svima koji su dali svoj doprinos organizaciji turnira, a porodicama Ane i Nikole uručene su posebne plakete.Fudbaler krežbinačkog fudbalskog kluba Aleksandar Pavlović proglašen je za najboljeg strelca, a članu istog kluba Milošu Simiću pripala je titula za najboljeg golmana.